Редактор: Юлия Георгиева  Кадър 7/8 твТова, което прави Бойко Борисов в

...
Редактор: Юлия Георгиева  Кадър 7/8 твТова, което прави Бойко Борисов в
Коментари Харесай

Осман Октай: Борисов не подава оставка, защото е уплашен и е в тежка зависимост, трябва да слушка

Редактор: Юлия Георгиева 

 

Кадър 7/8 тв

Това, което прави Бойко Борисов сега, е едно отсрочване на сдаването на властта. Всеки ход цели да се забави. Това с Конституцията също е една " пунта мара ". Както, когато споделя: " Вие сте елементарни и аз съм елементарен, по тази причина се разбираме ".

Това разяснява в ефира на 7/8 тв Осман Октай. 

Това, което прави той, срутва държавността радикално. Всичко, което той предлага, е една подигравка. Ти като нямаш доверието на хората, не можеш да вземаш такива значими решения. Има прави за ръководство. Който желае да ръководи от името на народа, би трябвало да разполага с доверието на хората, с цел да може каквото и решение да вземе, хората да го извършват. Обаче когато си подправен, когато си изобличен и хората не т и имат вяра, не можеш да прокараш нито едно решение, уточни той.

Когато Борисов губи, постоянно хвърля оставка, с цел да завоюва отново. Така е откогато го познаваме. Но в този момент това държание се промени. Той знае, че губи от тази обстановка. Т.е. той е подложен в извънредно тежка взаимозависимост и би трябвало да слуша по-силните. Обикновено такива типажи не се тормозят от такива неща като фотоси с пари, оръжия. Голямата драма е, че той е сниман по какъв начин " спинка " в леглото беззащитен, от това е уплашен. Така че той освен " спинка ", само че би трябвало и да " слушка ",  коментира Октай.

 Аз чакам още по-драматични провокации против младежите от митингите, добави той.

Борисов с това, което прави, трансформира цялата страна в пленник. Те нарушават основите на страната, не просто за някаква си спекулация, уточни той.

Тези, които 41 дни са на площадите и непрекъснато някой ги нервира, подиграва се с тях, в допълнение се нажежава ситуацията. Нещата не са добре. Всеки, който подпише тази нова Конституция, има семейство, има фамилия, хората ги знаят и ще ги заградят, разяснява Октай.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР